Stora killar!
Det är nästan lite lustigt hur stora våra små killar blivit här hemma. Vad tusan hände med det här bebisåret?

Jag får en hel del frågor och mail kring våra kids och deras sov-/läggningsrutiner. Lillebror (13 månader) och Bebis (3,5 år) har haft skönt synkade natti-natti-tider här hemma och vi lägger lilla kvart i sju (med välling) och stora klockan sju om kvällarna (med en godnattsaga). Efter det däckar de som de små sötnötar de är. En del kvällar somnar de lite senare och då är det inte hela världen. Dock är de inte lika sötnötiga när de vaknar en tja… sisådär klockan sex på morgonen. Men man kan ju inte få allt. Himlans tur att vi är morgonmänniskor här hemma :).

Nu ska jag ut i trädgården och gräva. So long så länge!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst……. Idag får ni lite pics från vardagsrummet. Håll till godo 🙂

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Stora killar!”

  1. Härligt med rutiner samtidigt som det inte är något problem om de ruckas på lite. Våra barn har fått sova middag på dan ganska högt upp i åldrarna. Fördelen med det har varit att de har varit glada och pigga på eftermiddagarna och somnat gott lite senare på kvällen. Men oftast inte senare än 20.30. Det tycker vi har fungerat bra. Jag brukar ge rådet till föräldrar att de ska försöka hitta en balans som passar familjen och barnen och inte lyssna så mycket på hur andra gör. Tack och hej från en glad förskollärare

    Gilla

  2. Hej, Jag har kikat in endel hos dig sista tiden för att få lite inrednings-idéer. Du har väldigt fint hus! Tycker speciellt om ditt kök och så terassen såklart!Vi ska också bygga hus på öland och det är ju så många val som ska göras innan det är på plats.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: