Obönhörligt!

Min date för dagen. Säg hej till
Mr Ajax Fönsterputs.

Det var ett år sedan sist (japp. ETT ÅR!!) och nu är jag liksom slut på ursäkter. Obönhörligt är vad det är. Jag talar om fönsterputsningen på de trehundrafemtioelvatusen fönsterna vi har här hemma på the Island. Vad i hela fridens namn tänkte vi när vi bestämde oss för att ha många fönster med mycket ljusinsläpp!?! Inte tänkte vi på fönsterputsning iallafall……..

Så. Till alla er som går i husbyggarplaner. Se till att ni bara väljer att ha ett fönster på huset. Max två. Om ni inte gillar att putsa fönster det vill säga :).

KRAM

// Inredningsfrun och inte största fönsterputsarfantasten

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Obönhörligt!”

 1. Ja, kanske bra att göra det nu innan den värsta pollentiden börjar. Fast när är det lämligast egentligegn??Du skulle ha sett en min vän när hon skulle tvätta fönster, när de byggde hus lämnade de golvet bort från ett ställe så att de har öppet i vardagsrummet ända upp på andra våningen (de lämnade bort det där allrummet på övrevåningen). De fick ta in en såndär byggställning så de skulle få de översta fönstren tvättade. Jag som har höjdskräck skulle inte ha klarat av det…

  Gilla

 2. Ha ha ha!! Du är för rolig! Ett eller två fönster… Men det kanske är värre för dig som har en massa spröjsade fönster…? Hua! DET tänkte i alla fall vi på när vi bytte fönster i vårt 70-tals hus. Stooooora fönster – men inga spröjs! 🙂 Tack för fin (och mycket rolig) blogg!Kram

  Gilla

 3. Du kanske har vi som vi som bor här i Gbg….regn,blåst och saltstänk fast vi inte bor vid havet. Jag har gett upp att ha klara rena fönster….drar ner markisen när det blir som värst. Läste ett tips om att ha i lite ättika i vattnet så skulle det blir bra (GP hade en artikel om det som jag skrev om på min blogg)Lycka till!

  Gilla

 4. Ett tips!Det finns firmor som gör jobbet, skulle aldrig ställa mig och putsa våra 32 fönster.Må gott // Anne

  Gilla

 5. Fy för dig som påminner mig om mitt dåliga samvete 😉 Jag har nog inte så mycket till val förutom att ta tag i det där föntserputsande till helgen :)Hoppas du har skinande rena fönster och en mysig måndagkväll!Kramar Bella

  Gilla

 6. Eller så kan man skaffa fönster med självrengörande glas… också ett bra tips. Vi tillverkar sådana fönster på mitt jobb 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: