En snabbis!
Tittar in snabbare än snabbt för att säga tjingeling till er alla goa där ute.

En härlig lill-lördag önskar jag Er!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…… Kladdkakan är en klar favvis till fikat här hemma. Tryck ner din favoritchoklad i kakan innan du puttar in den i ugnen (den smälter och blir lite extra mumsigt) och servera med färska bär och yoghurtgrädde med en touch av vanilj så är man hemma i ”dra-mig-baklänges-så-gott-det-är”-himmlen. Mums!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “En snabbis!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: