Början på något nytt!


Emma, Malen och jag.

Idag har jag fått vara med om två saker som jag aldrig varit med om eller gjort förut. Den ena var att få simma med delfiner (oh ja, det är precis så himla häftigt som alla säger!). Mäktigt!!! Å sedan har jag gjort ”running-man” a la  Markolio-style inför, ja, en sisådär 500 åskådare ( ni kommer att få se varför inom kort). Jamen, vad ska man säga. Livet är allt bra märkligt ibland.

Ännu en underbar dag i Turkiet lider nu mot sitt slut. Jag tyckte att vi skulle vara här i så himla många dagar men denna vecka bara försvann. Kan inte annat än förundras över hur snabbt tiden går när man har roligt. Men. Jag känner ända ner i lilltån att detta ändå bara är början på något nytt. Början på något bra. Men jag antar att det är så det känns när man har hitta nya fina vänner som man delat så mycket härligt, galet och underbart på en och samma gång. Livet är allt bra härligt!

Nu, podcasting. Snart, sängen.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Början på något nytt!”

  1. Ni är ju dom nya pantertanterna :)Härligt ni har det och tyvärr är ju resan snart slut. Skall bli kul att titta på filmerna senare :)KramPS. Jag brukar kommentera på Emmas blogg men kände att göra det på din också!)

    Gilla

  2. Hej =) Vilken härlig känsla, att detta är början på något nytt, något bra. OCh vänner kan man inte ha för många av =) Är jätteglad för din skull. Och att få bada med delfiner, det skulle jag med, alltid drömt om det =) Lyllos dig!Kramen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: