Mäktig känsla!

Min underbaring. Skapad av mig.

Det är en mäktig känsla. Att se på någon som man älskar mer än livet. Å veta. Att jag har varit med och skapat honom. Det är stort och märkligt och alldeles alldeles underbart på en och samma gång!

Är inte det att vara rik, så säg!!!

// Inredningsfrun och sannerligen rik

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Mäktig känsla!”

  1. Visst är det underbart men också lite skrämmande att titta på sin son och inse att ”det är en del av mig som sitter där”.Håller med dig till fullo om att det är att vara rik, rik på det som är viktigt i livet!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: