Lars Wallin!Herr Wallin lägger en sista hand på sina modeller precis innan visning.
Tror ni att jag tänkte på att jag hade papiljotterna i håret? #Ithinknot #whocares
Pappiljottad Inredningsfru.
Efterfesten. 
Så. Då sitter jag här i tv-soffan med aaaaningen ömma fötter (efter en dag på catwalken och en kväll/natt på dansgolvet) och ett stort leende på läpparna. Herreminlillagud och dra mig lite sidledes vilken dag jag fick uppleva igår. Bara det att jag stått och skakat hand med Lars Wallin och fått dra fingrarna på hans fantastiska kreationer kommer jag att leva på länge. Vilken inspirerande man! Häftigt att få höra hans berättelse om hur hans modeintresse uppkom och vad som inspirerar honom i hans arbete (han intervjuades på scenen samtidigt som hans modeller visade kreationerna). Ja, det blev sannerligen en dra-mig-lite-baklänges-and-then-some-modeshow utan dess like! Helt galet!
Senare på kvällen hölls det en Fashion Week-fest som, ja, inte gick av för hackor den heller. Mingel, bubbel och en massa härliga människor gjorde kvällen till oförglömlig.
Life is sannerligen good!!
Nu, sova kudden. Snart, zzzzzzzzz…
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Lars Wallin!”

  1. Åh va stort att få träffa Lars Wallin!Tänk vilken förändring för dig, från att inte vara intresserad av sånt överhuvudtaget till att hänga med Lars. 🙂 Kul!Kram

    Gilla

  2. Waow, vilken grej att få vara backstage och på catwalken med hans kreationer, inte dåligt…..hur kunde du få ett sånt erbjudande? ja, snygg o smal är du ju så det är inte det jag menar.Jag missade tyvärr hans utställning på Valdemarsudde i höstas.mvhMarina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: