Skördefest!

Denna veckan är det Skördefest här på the Island. Det har droppat in lite mail angående loppis och om jag kommer att ha det även i år. Så blir tyvärr inte fallet eftersom jag jobbar torsdag och fredag och tänkte hitta på något mys med familjen till helgen. Men har ni vägarna förbi så får ni väl tuta och säga hej ändå :).
Nu blir det bingen för imorgon bitti ska jag iväg på spännande möte. Fortsättning följer……..
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssssst…… Har ni vägarna förbi the Island nu under Skördefesten så måste ni ju bara ta och åka förbi Gårdby Kafé & Lanthandel för öns mumsigaste fika och mysigaste inredningsbutik. Bilderna ovan fotade jag där nu i veckan.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Skördefest!”

  1. Åh, ser ut som en helt underbar butik. Tänk om man inte hade så lång väg till Öland så hade det varit kul att åka dit. Tipsa dem om att starta webb-butik. Kanske blir lite svårt med kafé-delen då men…Ha det bra!// Annika

    Gilla

  2. Finfina bilder, och vad jag langtar till Oland nu. Har aldrig varit pa nagon skordefest da det blir att jag aker hem och halsar pa jul eller sommar for det mesta.Nina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: