När det blir ombytta roller!


Inredningsfrun po(ncho)serar.
Ofta så tipsar ju jag er om saker och ting som jag tycker att ni ska få nys om. Det kan vara recept, blomtips (jag lovar att snart lägga ut länken till mitt orkidé-tips igen), kläder eller mysiga fik som jag gillar lite extra. Men ibland blir det ombytta roller och det är ni goa läsare som tipsar om saker som ni tror skulle passa mig. Sist var det en läsare som hittade en poncho som hon trodde skulle klä mig. Å jag klickade mig vidare och volilá! Jag föll som en fura (så tack söta S för tipset). Så fortsätt gärna skicka mail om saker, platser, hemsidor jag inte ska missa. Det gör mig alltid glad (och lite fattigare)!!
Idag har jag varit på ett spännande möte som jag berättar mer om ikväll. Tjohoooooo!!
Nu, lunch. 
Snart, förbereda morgondagens lektioner.
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssssssssssst…… Sötaste ponchon med luva hittade jag HÄR!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “När det blir ombytta roller!”

  1. Ja tänk denna hösten skulle jag ju köpa mig en poncho =) Men har inte gjort det än. Men idag har jag rensat garderoben och se en poncho var precis det som fattades =) Nu hämta barn frn gympan. Kramen

    Gilla

  2. Heу! Τhis ροst coulԁ not bе writtеn any bеtteг!Reading this post rеminds me of my old room mаte!Ηe always κеpt talking about this. I wіll forward this page to hіm. Prettу surе he wіll hаve a good reаd.Thank yоu foг sharing!Have a look at my web pageheel lifts insoles

    Gilla

  3. Hej!Jahapp, så var det fritt fram för lite smygrekalm härdå : )Finaste barnskorna hittade jag på http://www.ettlitetpar.seAv någon anledning som denna otekniska människa inte förstår så MÅSTE man skriva http://www.Hoppas du kommer att gilla skorna, och att det kan passa dina killar..?!Ha en härlige dag och tack för en inspirerande blogg!Mvh/ Louise

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: