Kaos och dagens höjdpunkt!


Höst-outfit; Tröja och byxa från Gina Tricot, vir-halsduk från Indiska, halsband från Tree by Billgren.
Idag är det turist- och skördefestskaos här på the Island med maaaaassor av husvagnar, husbilar, bilar, köer på alla tänkbara och otänkbara ställen, hemmagjorda loppis- och café-skyltar längst med vägkanter och framför allt glada turister. Härligt! Önskar att alla kunde få se hur vacker Öland är så här års och så mysig denna skördefest är. Vem älskar inte folkfester,liksom :)!!
Men.
Dagen höjdpunkt hade jag ändå inne i klassrummet hos ett gäng goa fyrakluddare. Känslan av att få en elev att liksom växa en meter av självförtroende, är bland det häftigaste som finns. När man liksom lyckas knuffa den där extra knuffen som gör att allting bara faller på plats. Att få eleven att känna glädje att bara vilja fortsätta att skriva, skriva, skriva trots att det är fredagseftermiddag och skolan har ringt ut för sista gången den veckan. 
Skriva, skriva, skriva.
Lycka, lycka, lycka!
Det. Det är en tillfredställelse utan dess lika. 
Lyckliga äro jag som är lärare!
Nu, borsta gadden. Snart, sova.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

11 reaktioner till “Kaos och dagens höjdpunkt!”

  1. Vi var mitt i kaoset en sväng igår,besökte fina eriksöre och passerade då på väg till parkeringen det fina huset på bilderna tror jag minsann!Har för mej att du skrev förra skördefesten att ni har vänner som bor där.Samtidigt var det en liten kille som var väldigt lik lillebror som busade på altanen!Trevlig helg från Tessan

    Gilla

  2. Hej, vilken fin blogg du har har varit inne här lite då och då men jag tror inte att jag kommenterat tidigare.Förra året var vi hela familjen på Öland och åkte runt och loppisfyndade! När jag ser dina pumpor vill jag åka dit!Jag har nästa barnkalas i huvudet nu, vilken underbar idé med cupcakes-pyssel! Jag bakar jämt cupcakes. Jag försökte med samma upplägg fast med glassbakelser för några år sen. Men de var lite för små för att uppskatta det.Kram Jenny

    Gilla

  3. Älskar Öland sommar likväl som på hösten. Vi brukar ta en weekend på hösten – dock inte vid skördefesten. Lite för bra helt enkelt…..Hoppas ni haft en fin helg ändå….//Mia aka Happyvardag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: