Tävlings-dax!!Så här glad blir jag av tävlingar. Tjohoooooo!!!
Smycken från Tree by Billgren och Bohemian Society. Poncho från Emmas Lillstuga.
Alltså. Vad vore inte en måndag utan något extra skoj. Som en tävling tex :)! Jag har fått äran att att lotta ut valfritt smycket från Tree by Billgren . Jojomensan! Där finns något för alla vill jag lova! 
Så. 
Vad ska ni göra för att ha chansen att kamma hem årets smycke?
1. Gilla Tree By Billgren på Facebook (easy peasy!)
2. Välj vilket smycke från hemsidan du vill ha skickat om du vinner 
(en liten motivering är ju alltid trevligt att läsa också :D) och lämna en 
kommentar i fältet nedan.
3. Kludda ner ditt namn och e-mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
Klart!!!
Så. Tuta och kör och håll tummarna. Om en vecka från idag, kl.20.00) drar jag en vinnare.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

17 reaktioner till “Tävlings-dax!!”

 1. Hej!Blir lika glad som du av tävlingar! Ännu gladare blir jag om jag vinner halsband nr 28. Som en godispåse med en blandning av sött och salt, vore så fint att matcha höstkläderna med.Ha en fin måndag.Kram!

  Gilla

 2. Åh vilken BRA tävling! Deras smycken är så snygga ;)Skulle jag vinna så önskar jag mig armbandet som hade bildnr. 61.Gillar såklart deras sida på facebook (frederica balk).Motivering? Jag är nybliven trebarns mamma som de senaste fyra åren (sen första föddes) inte haft någon koll alls på mode pga tidsbrist och ”mammakropp”. Men den här hösten är jag taggad att ta tag i både det och vikten. Och smycken gör så mycket tycker jag! Detta skulle vara ett steg på vägen ;)Ha en toppen start på veckan!KRAM Frederica

  Gilla

 3. HejJag blir oxå lika glad av tävlingar som du. Jag gillar på Tree By Billgreb fejjan och så har jag tittat nu fram och tillbaka och tycker det är svårt att välja med efter en stunds velande så väljer jag nr 59 armbandet.Motivationen är är det är kul att vinna, jag är inte mer värd det än någon annan men jag skulle bli väldigt glad om jag vann.Ja och så vill man ju försöka vra lika snygg som du.Ha en fin dag.Kram Lina

  Gilla

 4. Hej!Å vilken rolig tävling, den vill man inte missa!!!Gillar Tree By Billgren på FBVinner jag skulle jag välja smycke 38/98 :DKram Désiréedesiree__86@hotmail.com

  Gilla

 5. Oh, likey likey tävlingar :)Och Tree by Billgren, likey ännu mer! Blir alldeles toksnurr av alla snygga smycken, svårt att välja ett enda som är lite vassare än alla andra. Men jag skulle nog välja nummer 3 i deras look-book.Som småbarnsmorsa är jag alldeles för dålig på att piffa upp mig, och snart är det en stor fest med jobbet och jag skulle vilja ha något som är så där ”guuuuud-vad-snyggt-vart-har-du-hittat-det-där”.Så nu ska jag banne mig hålla tummarna en hel vecka :)Kram Johannalitenpumla (@) gmail.com

  Gilla

 6. Alltså, nog för att det är mycket tävlingar nu på alla möjliga bloggar… Och nog för att jag alltid håller en tumme eller två för att vara den lyckliga vinnaren.Men detta måste ju vara tävlingen med stort T!Jag har suktat rejält efter dessa smycken, men faktum är att det finns så mycket snyggt så jag vet inte ens vad jag skulle välja. Vinner jag denna tävling, ja, vad skulle jag önska mig då; valfritt hänge (/örhängen/annat smycke) med döskalle på eller valfritt snyggt armband med kedjor eller något av halsbanden med runda klockor eller halsbandet med en ”name tag” eller… ja, du förstår! :)Nu håller jag tummar och tår extra hårt!/Emelie(oberg_emelie@hotmail.com)

  Gilla

 7. Hejsan! :)Åh vilken kul tävling! Älskar bling bling så denna passa mig perfa! :)Gillar Tree by Billgren på Facebook.Skulle jag ha turen att vinna, väljer jag det läckra halsbandet 9/98.Det var ju bara såå snyggt! :)// Kram Pernilla pernilla_sjostedt@yahoo.se

  Gilla

 8. Tjohoo vilken bra tävling =) Har gillat på facebook, heter Ramona Boethius där. Hittade inga namn på smyckena men nr 3/98 älskar jag =) Min motivering: Vad kan kännas bättre efter att ha lyckats med målet att leva mer hälsosamt och träna regelbundet än ett vackert smycke runt halsen =) Vilken lycka. Som grädden på moset liksom. Håller tummarna. Kram och tusen tack för en toppen tävlingbrowneyedgirlramona@gmail.com

  Gilla

 9. *gillar på fb*dojjan74@hotmail.com*ujujuj va svårt att välja,men väljer, efter en stunds klickande framochtillbaka, nr 21.självklart egentligen…Min man är född i lejonens tecken och vår yngsta heter Leo så på det viset blir de bägge representerade.

  Gilla

 10. Jag gillar på FB och vill gärna vinna halsbandet med nummer 36/98. Jag har inget svart halsband och detta var bara så himla snyggt! Passar ju till allt! Man kan nog säga att jag behöver en sådant halsband ;-)krannina@hotmail.se

  Gilla

 11. Gillat, jajamen det har jag gjort :)Ååå efter många bläddranden fram och tillbaka hade halsband nr 28 hängt fint om min hals. Den hade passat lika bra ihop med mig som glitter passar med nyår, vin med choklad och chips gör med dipp…med andra ord jättebra :)Kram från en som hoppas på tur :)Sirjadorabella-@hotmail.com

  Gilla

 12. Hej!Vet inte vad som händer med mig, när jag ser ett smycke med peace märket! Ögonen tindrar, pulsen stegras, ”dregel” i mungipan, blir helt salig.Så endera nr 70/98 eller 38/98..Gillar sen tidigare på fbHa det så gott önskar Marie L-Mragna_marie@hotmail.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: