Hej!


Tittar bara in en snabbis för att säga hej :). Ska kasta mig i bingen så att jag är pigg eftersom det  blir det en heldag med photoshot (till smyckeskatalog) i Karlskrona imorgon. Ska bli hur kul som helst! Kameran ligger redan i bilen. För säkerhets skull liksom :). 
Nu, sooooooova.
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssssst…… Idag har jag varit och hjälpt söta Åsa på Topiary med att fota nya bilder till hennes hemsida. Så håll utkik så kommer det snart upp en massa nyheter där. Tills dess får ni ett litet smakprov av mig här på bloggen istället. Enjoy :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Hej!”

  1. Fantastiskt fin den där metall-lampan! Hade velat ha två eller tre över vårt matbord, det hade nog livat upp vårt lilla ruckel lite 🙂 Jättefina bilder du tar! och du, så tjusig du var i brudklänningen! :)kram /iris

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: