Oktober!

 
Då så var vi redan inne i oktober. Vad hände med september, kan jag ju känna? Å augusti?!? För att inte tala om hela sommaren? Hmmmm….Visst för att tiden går fort när man har roligt, men så himlans kul kan jag ju inte haft de,t hela tiden, att jag missat typ halv året. Är det så här när man har kids? Tiden bara flyger? Bäst att carpe diem för fulla muggar då. Med start idag.
 Tjohooooooo!!!
Nu, fix-i-ordning. Snart, tisdagsmys. 
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssst…… Idag bjuder jag på lite Lexingon som jag fotade HÄR för ett par dagar sedan. Enjoy!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Oktober!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: