Dagen! Idag har jag varit iväg och jobbat i Karlskrona hela dagen och blivit fotad till en smyckeskatalog och idag har vi fotat ”förlovnings-bilder”. Så nej. Jag har inte bytt ut min käre make. Har bara lånat en vän som ”brudgum” eftersom det ju, ja, skulle se lite tomt ut om jag bara stod där själv och låtsades förlova mig. Ja, ni fattar.
Iallafall.
Eftersom ni vet att jag själv ju är fotnörd och därav helt fotostörd har jag också fotograferat en del idag. Det går liksom inte att låta bli. Stackars fotograf som skulle försöka hålla ordning och dirigera mig framför kameran och se till att jag stannade där. Gick ju sådär, stundtals, kan jag ju erkänna. Men när det dyker upp bild efter bild efter bild i huvudet så är det bara till att ge efter och springa och hämta kameran och klickeliklicka sig euforisk och lätt svettig. Ljuvligt!!!
Å fotografen? Hon fick sina bilder hon också :).

Nu, kasta mig i säng. Snart, sussa som ett barn :).

KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssst….. Som omväxling till allt kvinligt tingeltangel visar jag 
idag lite fint som ni kan lull-lulla era män med. 
Allt kommer från Efva Attling och ni hittar dem HÄR.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Dagen!”

  1. Kan nästan se framför mig hur du springer efter kameran och fotografen efter dig och försöker få dig på plats *hihi* Blev säkert strålande bilder i alla fall =) Kram till dig ❤

    Gilla

  2. Alltså, jag har kikat på bilderna du tog från denna dag många gånger och varje gång får jag någon konstig, blandad, varm känsla i magen av bild nr 4 uppifrån.Den ger så mycket utrymme för tankar och tolkning och jag tycker verkligen att den är helt underbar!Snyggt jobbat! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: