Livet!
 

Alltså. Livet
Är det det inte bara för härligt så säg! 
Trots en dag med regn och rusk så har den här dagen bjudit på solsken rakt igenom, på andra sätt. Dels har jag undervisat ett gäng pigga fyrakluddare, dels har jag fått fota ett gäng glada frisörer inne på Kalmar slott (ett litet spontanjobb på kvällskvisten). Man måste ju bara älska vardagens kontraster liksom :). 
Så även om regnet smattrar mot fönsterblecken just nu, sitter jag ändå med solsken i sinnet.
Livet. Alltså. 
Är det inte bara för härligt!!!
Nu, kvällsmacka (jag vet att jag inte borde men det struntar jag i). Snart, sova gott.
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssssst……. Vad som gett mig sol i sinnet var de ljuuuvligt vackra Lotta Djossou-smyckena som jag fick ha på mig under fotograferingen igår. Är de inte too-die-for så säg!?!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Livet!”

  1. Godmorgon sötis =) Underbara smycken. Skulle man inte säga nej till. Är lite nyfiken, eller mycket rättare sagt =) Vem vann den där ursnygga fransväskan? Har jag missat det tro? Eller kanske det kommer =) Nåväl, hoppas du får en mysig fredag nu ❤ Kramen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: