Årets semesterbild!


 
Lillebror på språng.
 
Igår kväll när jag satt och redigerade bilder på datorn hittade jag nog banne mig årets semesterbild. Bilden tog jag när vi var nere i Marbella förra månaden. Lillebror (som förmodligen älskar att bada mer än han älskar sin käre mor och far :S) gjorde ett klassiskt ”rumpavtryck” och sprang runt på stranden som det söta lilla spektakel han är. 
Det är en sådan här rump-bild som jag (förmodligen) kommer att förstora upp och stå och vifta med på en skylt när Lillebror tar studenten om en sisådär 17 år. 
Eller vad tror ni?
Iallafall.

Idag följer jag med girlsen ut på lite After Work på Saluhallen här i stan. Bara fira att det är fredag, lyssna på lite musik, äta något gott och njuta av att få pladdra i 180 km/h (ja, ni vet ju hur det låter när man får träffa sina girls; Blablablablablablabla) med världens bästa tjejer. Är det fredag så är det :). 
Tjohoooooooooooo!!!
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Årets semesterbild!”

  1. Jättegullig bild…..men var lite försiktig med bilder på små barn. Alla som är på nätet är ju inte helt ok om du förstår vad jag menar. Sorgligt att behöva tänka på sånt.Trevlig kväll med tjejerna önskar jag dig //M

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: