Vanlig! Min nya favvis t-shirt från Munthe plus Simonsen. 
Man måste ju bara älska nätshopping :)!!!
I kommentarsfältet;
”Jag såg dig på stan…. vågade inte säga hej…. jag är ju bara en vanlig tant!” 
Eftersom jag ju är exakt lika vanlig som övriga sju miljarder människor på denna planet, så blir jag ju så klart alltid lika glad före ett ”hej”. 
Så hej och hå, hälsa på. Det gläder bara mitt lilla hjärta :)!
KRAM
// Inredningsfrun å bara vanlig
Pssssssssssst……. Har ju totalt glömt bort att delge ervinnaren i utlottningen från Nordljus.
Grattis Ramona!!!
Du är en fransväska lyckligare :). Skicka dina uppgifter till mig (info@inredningsfrun.se)
så att jag kan skicka dig väskan :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Vanlig!”

  1. Tjohoo =) Ser jag verkligen mitt namn där. Höll på att trilla av stolen ju. Är underbart glad nu, tusen tack. Ska maila mina uppgifter till dig raring =) Ha en underbar dag!PS: Grymt snygg tröja på en grymt snygg tjej ❤

    Gilla

  2. Så där tänker jag också när jag sett någon av de bloggerskor vars bloggar jag läser varje dag :)Fina höstbilder!!Ha en mysig söndagkvällKramar Bella

    Gilla

  3. God kväll!!Jo jag håller med de övriga som följer din blogg, du tar helt underbara bilder och jag blir så inspirerad av dig!!Ibland brukar jag låta datorn stå med en av dina bilder, ja det blir som en tillfällig tavla som man får inspiration av:-)Vilken fin halsprydnad…berätta!Sov gott!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: