En typisk måndag!Måndag. Ny vecka. Nya utmaningar. 
Love it!!!
Idag sitter jag hemma och jobbar med lite ditten och lite datten. Förmiddagsfikat framför datorn är avklarat, ett par samtal ska ta och betas av och sedan har jag lite annat smått och gott som ska tas tag i. 
 En typisk måndag helt enkelt :). 
Vad har ni på tapeten idag, goa Ni?
Nu, söka upp litteratur. Snart, håva in kidsen från förskolan.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “En typisk måndag!”

 1. Åh, vilken mysig måndag du verkar ha! Jag önskar att jag kunde ha en lika bra måndag, men det är ingen bra dag för mig. Min sambo jobbar borta och det är tungt att behöva vara ofrivilligt ensam, att vara ifrån varandra på veckorna. Att dessutom, behöva gå upp kl 3 mitt i natten för att köra sambon till tåget är inget man blir uppiggad av direkt. Men dina bilder med det vackra porslinet och den goda fikan fick mig faktiskt att ”mys-le” lite grann 🙂 Tack ❤

  Gilla

 2. Hej hej!!Ååh jag ligger krasslig i sängen och bloggar så mycket jag bara orkar.Vilken snygg kopp du dricker ur. Smakar extra gott när man dricker ur en snygging, tycker jag.Må så gott 🙂 // Åsa.

  Gilla

 3. Städat trädgården inför vintern o satt in rena trädgårdsmöbler i sitt ide. Nu pyssla inne.Härligt med en ledig dag!Funderar på hur du har det i ditt städskåp….det har vi aldrig sett…. Kram coolatanten

  Gilla

 4. Här har jag och barnen plockat bär på baksidan =) Nu ska vi snart mysa ner oss under gosiga filtar. Mysigt ❤ Du ser ut att ha haft en skön dag med. Härliga och mysiga bilder =) Hmmm, mycket mys, men i like….Ha en fin kväll sötis. Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: