Att ha sin egna John Pohlman!


I princip varannan dag genom hela mitt vuxna liv (eller ja…. faktiskt så länge jag kan minnas) så har jag fått någon form av väderleksrapport varje morgon av min käre mor,”Det ska regna i eftermiddag! Glöm inte paraply!)”, ”Kallt på förmiddagen, varmare i eftermiddag”, ”Underbar sommarmorgon!” etc, etc, etc. Min käre mor har lämnat väderrapporter via små lappar på köksbordet (när jag fortfarande bodde hemma), skickat mail, lämnat sms och nu på senare tiden skickar hon bilder från sin Iphone med dagens väder. 
Det är som om jag har min egna John Pohlman!
Dagens rapport; ”Kallt. Jättekallt! Ta på er ordentligt!”
Så. Lika bra att plocka fram tjockjackorna!
Nu, lämna kids. Snart, redigera sista lasset bilder.
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssst….. Idag visar jag lite blandat från vardagsrummet. Enjoy :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Att ha sin egna John Pohlman!”

  1. Godmorgon =) Eller god förmiddag kanske passar bättre nu. Älskar erat vardagsrum, så fint. Håller för fullt på att fundera hur man skulle kunna möblera om vårat. Min käre man blir nog snart smått galen på att jag flyttar runt allt *skrattar* Kram fina och ha en mysig dag ❤

    Gilla

  2. Låter som min mamma, tänka sig man blir aldrig vuxen i deras ögon 😉 MÅSTE bara säga vilken underbar blogg!! Att jag har kunnat missa denna, tur att man har bra vänner som tipsar en !! :))Ha en underbar tisdags afton! Kramar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: