Inte den reklam ni tror!


Aha!!! tänker ni säker nu. Nu ska hon göra reklam för antirynk-kräm med dessa värsta ”close-up-in-your-face”-bilderna på sina miljoner Grand-Canyon-rynkor. Men icke sa nicke. I´m redan beyond saving på den fronten så jag tänkte köra på en annan taktik. Jag ska prova och se om mina ögonfransar att växa sig låååånga och glamouriga genom att dutta på lite kladd på dem varje kväll i sex-åtta veckor (om jag får suuuupelånga fransar så är det ju ingen som kommer tänka ”oj, vad hon var rynkig” utan mer ”oj, whats up with ögonfransarna”  liksom. Typ.). 
Jag är ju väldans nyfiken av mig så jag kan ju inte bara gå runt och undra om dessa guds-gåva-till-kvinnan-produkterna verkligen fungerar. Då är det är ju bättre att bara göra slag i saken och prova!
Så.
Ja. Vad tror ni? Funkar det? 
Eftersom jag både har mörka och relativt långa fransar (på bilderna har jag mascara på de övre fransarna, inte de undre) så är jag ju en ganska tuff kritiker av XLash. Men jag lovar att recensera och se om produkten håller vad den lovar. 
Är det någon som provat den eller liknande produkter så tipsa gärna i kommentarsfältet :). 
Nu. dricka kaffe. Snart, soffmys.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

18 reaktioner till “Inte den reklam ni tror!”

 1. Ser fram emot att läsa om du tycker att denna fungerar – själv har jag otroligt korta fransar så detta borde (hoppas, hoppas…) vara något för mig :)Elin

  Gilla

 2. Måste nog säga att jag är skeptisk. Fransarna växer ju inifrån och hur skulle någon smink kunna påverka det. Det jag däremot tror är att om man målar fler gånger och det ingår någon typ av ”fibrer” så kommer fransarna att SE längre ut. Men OM det fungerar så blir det ju en storsäljare och jag köper en också! //M

  Gilla

 3. Kul och se om det funkar,annars använder du ej krämer mot rynkor?det är ju olika det där,själv använder jag alltid!skör om dig

  Gilla

 4. VARNING! När man googlar på det får man fram att det fungerar men att folk tappat sina ögonfransar när de slutat med behandlingen. Man lär få längre med risinolja också och då kanske utan den bistra bieffekten.Kram

  Gilla

 5. Hej!!!Brukar läsa din blogg som jag verkligen gillar.Har en arbetskamrat som använt samma produkt med perfekt resultat.Långa filmstjärnefransar. Men igår länkade jag från Smultrongårdens blog till den här hemsidan. http://bythobias.blogspot.se/search?q=NEULASH+OCH+REVITALASHVille bara visa att det tydligen finns en fram och baksida med produkten. Jag hade själv tänkt prova men nu blir jag tveksam….Lycka till.//Victoria

  Gilla

 6. Hej! Jag har provat XLash och är supernöjd! Jag märker definitivt skillnad. Mim mamma provade ett annat märke och fick dra ner på användningen då fransarna tillslut slog i glasögonen! Katarina

  Gilla

 7. Jag har provat x lash i ca 6 veckor nu. Å ja de blir mörkare o något längre, framför allt ett par tre på varje öga;) får se vad som händer när jag slutar…

  Gilla

 8. Jag har provat och var också skeptisk innan.. MEN, det fungerar faktiskt 🙂 my goood, vilka fransar jag fick! Har inte tappat dom heller, å då har jag ”trappat” ner på användandet sen efter sommaren. Så kör hårt tycker jag, kram Malin!

  Gilla

 9. Hej! Du skriver att du inte har mascara på underfransarna !! De syns ju klart och tydligt att du har!Hur som helst är de en jätte bra produkt 🙂

  Gilla

 10. Hej!Jag har testat och jag var VÄLDIGT skeptisk innan. Höll nästan på att ge upp eftersom 6-8 veckor känns som en evighet när man väntar.. MEN det funkade faktiskt. Fransarna jättelånga! Jag har hört (vet ej om det är sant) att medlet gör så att fransarna sitter kvar längre och så länge de sitter kvar växer de. Jag har inte haft några problem med att sluta. De bara blir som vanligt igen. MEN nu när du påminner ska jag köpa nytt! Lycka till 😀

  Gilla

 11. Hej hopp.Man för längre och tjockare fransar om man väljer en produkt med kvalitet. Det finns många ”skit” produkter på marknaden oxå. Man får vad man betalar för. Billigare märke sämre och dyrare bättre.Applicera serumet i ett tunt lager längs båda ögonfransraderna innan sänggående. Börja i inre ögonvrån och fortsätt ut mot den yttre. Applicera i hårstrånas riktning på de områden där ögonbrynet är glest och behöver förstärkas. Observera att huden ska vara rengjord och kontaktlinser ska vara urtagna innan produkten appliceras.Formulan bör innehålla aminosyror, peptid och rödklöverextrakt, som ger fransarna och brynen det de behöver för att hålla sig friska och starka.Aminosyrorna bidrar med värdefull näring och gynnar produktionen av keratin, det protein som ögonfransarna till största delen är uppbyggt av. Även huden runt ögonfransar och bryn tillförs näring av aminosyrorna.Tetrapeptid-3 hjälper till att stärka hudens struktur. Peptiden främjar den naturliga produktionen av kollagen, fibronektin och laminin – viktiga komponenter i huden som gynnar hårstrånas livscykel. Om hudstrukturen är svag lossnar ögonfransarna lättare och faller av.Rödklöverextrakt innehåller antioxidanter. Genom att motverka fria radikaler bidrar antioxidanterna till att förbättra fransarnas livslängd.Så kort och gott det funkar om man hittar rätt produkt. Lycka till / Gunilla

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: