Dagens Insta!

Dagens Insta-outfit  (lång tisha, blå oversize tröja och jeans från Gina Tricot.
Halsband och armband från Tree by Billgren, hår Rapunzel of Sweden och lite mitt då så klart).
Köket i Insta-format.
Soffmys med gosig underbaring!
Soffhäng med sovande underbaring.

 Dagens Instagram-pics.
Att jag är en sann Instagram-junkie vet de flesta av er ju redan. Just looove it! Bara att fota och posta och på två komma lakrits så finns bilden i era Ajföouns. Perfekt!!! Å så kan ni liksom vara med mig under hela dagen, även när jag inte bloggar, där direkt i telefonen. Det tycker jag är lite mysigt. Att ni finns där och gör mig påmind om varför jag älskar det här med bloggen. 
Tänk att ni har blivit så många. Tänk att ni är så goa. 
Tänk att ni fortsätter att göra min dag, varje dag.
Ni är bara BÄST!!!
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Dagens Insta!”

  1. Härliga bilder…ger en sådan underbar känsla, bara så där rakt upp och ner. En fråga, vad är det för matbord du har i köket? Letar efter ett ovalt bord med mittpelare inunder så att säga. Glad för svar =)Tack igen för en fin blogg som ger det där extra till själen..KRAM

    Gilla

  2. Det är inte svårt att vara go när du är så härlig =) Du är bäst med ska du veta ❤ Här har sonen just somnat efter att ha kämpat emot ett tag. Nu ska jag kika i en tidning en stund med en kopp te, sen sussa. Just det, väskan kom idag. I looove it ❤ Grym!KramenPS: Hälsa din man och tacka för att han valde ett bra nummer =)

    Gilla

  3. Åh vad du är duktig på att kombinera kläder,har sagt det förut men … Petra på House of Philia har börjat köra med så dyra kläder så det funkar inte för alla. Tack så jättemycket ! Ha en härlig helg ! Mona

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: