Happy fredag! 
Älskar vårt Ostindia-porslin (Rörstrand). 
Lika fint till vardags som till fest.
Happy fredag, välkommen! Idag är det full rulle hela dagen (och kvällen också för den delen) så mig få ni följa via Instagram (heter Inredningsfrun även där. Go figure!!) idag och ni ska få ut något vettigt av mig :D. 
Min fredag kommer innehålla en hel del fredagsglada kids, förmodligen en och annan fika, förmodligen lite spontanshopping och en massa mys. Bästa!!
Vad ska ni hitta på idag?
Så. Nu tar vi fredag! Eller vad säger Ni?
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssst…. Jag lovar att lägga ut receptet på min kardemummakaka som ni frågat efter. Det kommer, I promise!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Happy fredag!”

  1. Tjusigt porslin. Visst är det lite lyxigt att dricka kaffe ur finporslinet även en vardag ;)? Jag tycker att du på lilla bilden till höger, där du står i blå kjol, liknar Lulu Carter 😉 Snygg!!!/mia

    Gilla

  2. Åh, vad jag älskar det där porslinet- så fint, så skört och tjusigt!Lulu Carter??!! DET var väl ingen komplimang… Euh, vad har hänt med den människan liksom?… ;-)Nä, du är tusen gångar snyggare!Kram och ha en underbar lördag!Judita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: