4 år!

 

Underbaring.
Idag ska vi iväg på Bebis 4 års-kontroll. Dock är Bebis not so much bebis any more.
Nu på lördag fyller vår förstfödda underbaring 4 år och jag kan inte annat än häpna, förundras och förvånas över att vårt lilla mirakel har blivit så stor.
Vår lilla Bebis!
Mitt hjärta svämmar en smula. Tänk att man kan älska så mycket!
Tänk, att han är min!
En härlig måndag önskar jag Er alla goa!
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “4 år!”

  1. Visst är det märkligt att man kan älska inte bara en liten människa så mycket utan flera, två i både ditt och mitt fall.. Barnen är det bästa man har trots att oro finns emellanåt och helst nu när ett av mina är ute och kör bil.. Oroliga mamman kallas jag nog här hemma ;)Kram Mia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: