Dagens konstaterande!


Idag har jag konstaterat följande; Jag slutar då aldrig att förvånas (då menar jag inget specifikt utan allt och alla förvånar mig). Det känns lite som om det är det som livet går ut på ibland. Att liksom få den där ”Aha”-et som ibland är till det bättre och ibland till det sämre #flumflum.
 Å så har jag konstaterat att jag önskar jag kunde klona mig och vara lite överallt samtidigt. Tur är väl det att det inte går (å då menar jag inte Dolly för det gick ju tydligen galant) för då hade jag nog gått helt bananas över allting kul som jag skulle kunna göra.
Iallafall. 
Det var nog det. Denna måndag har inte varit en dag som satte sig som ett mentalt klistermärke, men dock en dag som jag inte skulle vilja vara utan. Som livet i allmänhet, typ :D!
Nu, fika hos god vän. Snart, planera fest.
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssst….. Idag visar jag lite pics från vardagsrummet på ovanvåningen. Håll tillgodo :)!
 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Dagens konstaterande!”

  1. Här är det så grått om dagarna att det är näst intill omöjligt att fota inomhus. Och dina bilder är så ljusa och fina. Har ni sol året runt på Öland. ;)Ha en trevlig kväll!Kram Linda

    Gilla

  2. Här är det svart och regnigt just nu. Tycker dagarna rullar på så snabbt. Kan inte få nog av bilder från erat hem =) Så fortsätt. Skoj att planera fest, är aldrig fel. Lycka till med det och ha en mysig dag sötis! Kram

    Gilla

  3. åh, så gott det ser ut : ) var har du fått tag i den vita kudden med det grå ”fårskinnshjärtat” på? det är bara sååå fint ; hälsningarElisabeth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: