Sockerdricka!


Gårdby Kafé och Lanthandel. När jag behöver tanka lite energi.
Ibland behöver jag stanna upp. Ta ett djupt andetag. Tänka efter. Tänka till. 
Se till allt jag har i livet och det som är viktigt för mig. För lever jag inte för mig, kan jag ju aldrig leva full ut för någon annan heller. 

Häromdagen när jag var och vikarierade hos ett gäng sexor så visade mig en av eleverna mig något som fick mig att få sådan där sockerdricks-känslan i hela kroppen. Ni vet när det känns som om man har sockerdricka som ligger och bubblar och som antingen kan få en att börja skratta eller gråta. Är ni med mig?
(klicka på länken och höj volymen)


Det finns så mycket att vara tacksam för i livet. Som den där efterlängtade lunchen på tu-man-hand med sin käre make, eller att den där sega förkylningen äntligen gett med sig, eller att jag (imorgon) för fyra års sedan födde ett mirakel, en underbaring, som ger mig mening och glädje i livet varje dag.
Livet alltså.
Jag är sannerligen lyckligt lottade!!!
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

15 reaktioner till “Sockerdricka!”

 1. Det är sannerligen viktigt att stanna upp ibland. Är inte helt enkelt när allt går i 100km/h och men liksom tar det mesta för givet. Alla påminnelser att njuta och stanna upp är bra.Kram

  Gilla

 2. Otroligt vad givande för mig att lyssna och se videon…satt och klagade och tyckte så synd om mig själv för en förkylning och ryggvärken, den höll på att sänka hela min dag men TACk gode gud så förvsinner den och att se hur andra har det märker man vilken lycklig lottad människa man är. Familjen och kärlek är det viktigaste. Tavk för att du gjorde en bättre start på min dag :)Hoppas du får en bra dag me´Kraam!/Sofia

  Gilla

 3. Varje gång man klagar borde man klicka fram den där videon… Gud så tänkvärt. Vad klagar man över egentligen? Pettisesser.Ska spara den och titta på den de dagar man tycker att livet känns orättvist…Önskar dig en underbar helg!Kram! Judita

  Gilla

 4. Jag fick rysningar i hela kroppen när jag såg videon… Visade den för min syster som också fick rysningar och tårar i ögonen…Jag har klagat mycket senaste veckan, på värk och förkylning. När jag såg videon så kände jag mig faktiskt dum! Jag är så lyckligt lottad att jag har min älskade familj!!!!Gick genast in och beställde hans bok.Tack för att du visade länken! Videon kommer jag gå tillbaka till de dagar jag klagar och tycker att livet är orättvist.Kram från M

  Gilla

 5. God morgon fina du! Tack för tipset om filmen, den fick en verkligen att fundera, den måste jag sprida vidare… Tack för en inspirerade blogg, du verkar vara en sprallig och glad tjej. Kram Frida

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: