I behov av kärlek!


Bricka från Louise Interiör.
 
Lite liljor fick följa med hem från 
den lokala blomsterbutiken idag.
Alltså. 
Vårt vardagsrum är i akut behov av lite kärlek. Eller ja, ganska mycket kärlek om jag ska vara ärlig. Jag skulle kunna tänka mig ett nytt matsalsbord, lite nya mattor, några nya lampor och så lite kuddar och lull-lull.
Alltså inte något man gör i en handvändning direkt.
Så.  
Jag börjar med att ta in lite nya fräscha blommor eftersom det är absolut lättaste och billigaste sättet att få lite ”ny” känsla i ett rum. Resten, ja, det får jag ta lite pö om pö har jag en känsla av :D.
Imorgon ska jag iväg till skolan och ett gäng coola sexor igen. 
Som jag längtat!!
Nu, kaffe. Snart, sova sängen.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “I behov av kärlek!”

  1. Då hoppas jag du får en härlig dag =) Vilka snygga kläder i inlägget under. Och hur kommer det sig att du är snygg i allt =)? Jättefina var dom i alla fall och skulle gärna sätta dom till önskelistan.Kramen ❤

    Gilla

  2. Håller med dig, man liksom ”tröttnar” ur när man har haft något längen. Men jag tycker att ditt vardagsrum är hur fint och fräscht som helst 😉 Vet du, jag har en nästangranne som kommer ifrån Öland ;)/mia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: