Militären!

Köket. Inte i militärisk ordning, men iallafall i helt okej sådan :).
Militären
Det är tydligen jag det, enligt kidsen i skolan. Efter förra veckans lektioner bland sexorna (lektionerna i allmänhet och gympalektionerna i synnerhet), tyckte de tydligen att det var ett passande namn på mig. Lite ”ordning-och-reda-pengar-på-fredag-nu-gör-ni-som-ni-blir-tillsagda”-anda
En snäll och rättvis militär med superfint hår lade de i och för sig till. 
Gud så festligt :D!
Kids alltså. Man måste ju bara älska dem en smula!!!
Å världens bästa jobb. Det har jag!!!
Nu, kex och kaffe. Snart, soffmys.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Militären!”

  1. Hahaha ungar är härliga! Och ärliga, rakt från hjärtat o huvudet bara – PANG! utan en massa filter 😀 Jag fick höra av min dotter när hon var liten: Ååh mamma, du har så låååånga och fiiiina bröst! 😉 Hum….tack hjärtat,,,,verkligen! hahaha ja för henne var det fint med långa bröst, o inte med höga runda fasta som jag hade kanske önskat jag hade istället haha Skönhet sitter i betraktarens öga o det är härligt att återupptäcka världen genom barns ögon ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: