Torsdag!Blomma från trädgården. Gottis från Johannas Choklad.
 
Torsdag. 
Vad hände med den här veckan då!?! Uj, uj, uj. Tiden bara springer iväg. Å det är vad jag också ska ta och göra nu. Springa iväg. 
 
Så. 
Happy torsdag på er alla goa. Tack för att Ni tittar in och förgyller min dag, varje dag!!!
Ni är bara BÄST!!
 
KRAM
 
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

11 reaktioner till “Torsdag!”

  1. Hej Marika!Har varit dålig på att kommentera den snaste tiden…Men jag besöker dig fortfarande flera ggr om dagen :).Ser fram emot lite kommande julinspo. både vad gäller kläder och inredning :)Kram från Jenny i Växjö

    Gilla

  2. Man blir alltid lika glad av att se dig och läsa dina inlägg. Alltid så glad och positiv. Kommer på sig själv med att sitta med ett stort leende och känna hur det spritter i kroppen. Det smittar verkligen av sig.Kram Helena

    Gilla

  3. virvla runt va det ja! Jag har sett dig susa runt 2ggr senaste veckan. Märklig känsla att se dig irl, när jag ser dig varje dag på bloggen.Ser fram emot lite julbilder som inspo.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: