Att gilla sitt liv!


Tavla och bricka från Louise Interiör.
Alltså. 
Jag gillar mitt liv lite extra just nu. Jag får hålla på att jobba med allt det jag tycker är utmanande, spännande och ljuvligt på en och samma gång. Ena dagen jobbar jag med kidsen i skolan och nästa dag får jag jobba med inredning och dekoration. Looove it!!
Så här har inte jag tid att sitta och häcka. Nu ska jag iväg och lull-lulla i butiken. Tjohoooooooo!!!
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssst……… Alltså. Jag bara ääälskar det HÄR klippet och den här sången. Snacka om att gå all in!! Får mig alltid på bättre humör :)!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Att gilla sitt liv!”

  1. Tack för din trevliga blogg:)Sen undrar jag vart du köpt ramen till fjärlistavlan. Har en likadan men hittar ingen ram….Hälsn Tessa

    Gilla

  2. Den är såå himla fin din fjärilstavla:) Såg vart du köpt den men undrar vilken storlek är det på den och ramen vlken storlek har den, vart kommer den ifrån??Tack för en underhållande och härlig feelgood känsla varje gång jag läser här..Kraaaam

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: