Efterlysning!

Kläder från Chill Norway. Barn från mig.

Mössa och tröja från Chill Norway (Nordljus)

 Alltså. 
Idag efterlyser jag en sak och behöver er hjälp. Alldeles för sent kom jag på att jag aaaaabsoluuuut bara måste gå och kolla på mina favvisar Swedish House Maffia som spelar uppe i STHLM i slutet av november. Å det vet man ju hur det går om man är sent ute med sådant. Det är ofta lite kört. Ganska mycket så kört till och med.
Slutsålt.
Tvärkört.
Så.
Är det någon av er läsare som sitter på två biljetter så hör av er till mig på info@inredningsfrun.se. 
Jag skulle dö en smula av eufori om jag fick tag på biljetter!!!
Tack på förhand och nu håller jag tummarna att någon av er gör min dag :)!!
KRAM
// Inredningsfrun som håller tummar och tår

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Efterlysning!”

  1. Hejjag tror ev några på jobbet har för de inte fick ledigt! Jag kollar och återkommer i så fall:)Så du gillar house? Vi har haft flera stora Dj hos oss på klubben bland annat Axwell. Det är sån otrolig stämning dessa kvällar.Hoppas jag hittar biljetter eller att du får från något annat håll:)Kram Johanna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: