Alla dessa människor!!

Höst-mysar-outfiten (mössa, vantar, blus, skärp, väst, väska)
kommer från Nordljus. Höstfärgat hår från Rapunzel of Sweden.

Idag har jag träffat härligt inspirerande människor i allmänhet och inspirerande företagare i synnerhet. Galet härlig dag i företagandets tecken. Driftiga übervackra Emma Wiklund har pratat om hur det är att driva upp företag och gett tips och pratat om vad man inte ska göra för misstag. Heja driftiga företagande mamas!!! Dessutom har Cissi från Middagskorgen (som vann Årets Företagare 2012 här i stan) pratat om hennes sett att se på företag och företagande. Gilla, gilla, gilla!!!
Alltså. 
Alla dessa människor!  
Jag älskar verkligen känslan att aldrig sluta förvånas!!!
Appropå förvånas så ska jag ut till mina goa fyrakluddare i skolan imorgon igen och då vet man aldrig vad som väntar. Bästa!!
Nu, borsta tanden. Snart, hångla kudden.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Alla dessa människor!!”

  1. morningwow vilken snygg outfit..Jag har en ”liten” undran..hur får du ditt hår så lockigt och fint???lockar du det efter varje tvätt??jag har åxå hårförlängning men mitt är spikrakt och otroligt torrt i topparna…dit ser sååå himla fräscht ut..Kram från lolla som älskar din blogg!!

    Gilla

  2. Fina fina du 🙂 Man blir så glad över att läsa din blogg. Du sprider verkligen värme och glädje omkring dig. Som jag har skrivit tidigare … Du måste vara Ölands svar på PippiLångstrump !!! Önskar dig en fin fortsättning på veckan ! Kramen Damen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: