Tisdag!


Blus, skärp, vantar, mössa, väska från Nordljus. Hår Rapunzel of Sweden.
Tisdag. Ny dag.
Jag fortsätter att andas och fylla den höga klara novemberluften i mina lungor. Härligt!
Strax ska jag bege mig till jobbet, men först ska jag snosa en Lillebror och Bebis bakom örat ha lite pusskalas innan jag släpper av dem vid förskolan. 
Tisdag. Ny dag. 
Ny luft. 
Idag blir en ännu bättre dag :)!
KRAM
// Inrednignsfrun
Pssssssssst…… Dagens inlägg är tillägnat alla er som bemödar er att lämna kommentarer om hur skrynklig, rynkig och gammal jag ser ut. 
Så. Varsegoda. Rynkor deluxe, only for you!!!
Å just det ja. 
Jag är heller skrynklig och gammal i ansiktet än har ett skrynkligt, gammalt bittert hjärta!!!!
Så. Det. Så.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

43 reaktioner till “Tisdag!”

 1. Du är vacker Marika! Det hoppas jag att du vet redan men om du liksom hade tappat bort det lite längs vägen kommer här en liten påminnelse. Andas lugnt, hoppas att det hjälper! KRAM ❤

  Gilla

 2. Såå otroligt fina och charmiga bilder.Å, du du e ju bara så skitsnygg,jag ser då inga rynkor.Har hittat till din blogg via Facebook,dennna kommer jag att fortsätta med att läsa.Du skriver så bra och har en mycket fin Blogg/butik.Önskar dig och de dina en fortsatt trevlig November dag:) Kram på dig/Anette!

  Gilla

 3. Alltså, om det är rynkor och skrynklor som du har (?) så slår vi ett slag för rynkor och skrynklor, tycker jag! Det ska väl synas att man har skrattat i livet, dessutom ser det ”sjukt snyggtt” ut, glädjen vinner!!! Mia

  Gilla

 4. Folk har verkligen inget bättre för sig. Skaffa ett liv istället för att sprida negativitet i bloggar! Hursomhelst är du fin, en kråkspark visar bara att man levt. Ha en fin dag!Kram från en med flera kråksparkar/Septemberflikka som helt plötsligt inte kan logga in på blogger

  Gilla

 5. Åhh fyy för såna elaka hemska människor. Jag skulle göra vad som helst för att få ditt fina fina ansikte med ditt underbara leende. Jag blir såååå glad och på bra humör när jag går in och läser din blogg. Som tur är verkar du vara en otroligt smart brud som ser igenom sånt. Kram på dig!

  Gilla

 6. Menar du att det är npgon/några som bemödar sig med att lämna taskiga kommentarer??!! De har ju stora problem! Tack för en trevlig och uppiggande blogg, som dessutom skapar drömmar 🙂

  Gilla

 7. Nu är det så att jag känner gullet som har bloggen och kan intyga att hon inte alls är skrynklig och rynkig utan typ toksnygg. Verkligen tooooksnygg. En dam med en sån utstrålning som gör att männen vänder sig om och att en del kvinnor suckar avundsjukt:) Så ni som lämnar onödiga taskiga kommentarer – ni skulle typ gräma er ännu mer om ni såg vackra charmiga Inredninsfrun irl jag lovar!KRAM

  Gilla

 8. DU SKOJAR??! Ursäkta mej, men jag tycker att du är jättevacker och har ett underbart smittande leende! Så där piggelinfräsch och lite smått galen- du utstrålar verkligen positiv energi! Vaddå rynkor??! De som inte har rynkor har förmodligen gjort ”annat” och är bara avundsjuka (som vanligt…)Skit i dem!Kram!!

  Gilla

 9. Hej hopp!Läst din blogg länge, men aldrig lyckats lämna en kommentar! Så nu är det dags tycker jag 😉 ser att ovanstående är inne på samma spår! Ville bara säga att du har en fantastisk blogg och ett fantastiskt yttre!Kan ge mig den på att du har en minst lika fantastisk insida också :)!Kram Amanda

  Gilla

 10. Säger bara en sak: avundsjuka. Det är ju tragiskt att folk lägger energi på att lämna såna kommentarer…. Hejja Marika!!!!!!!!!!! Blir alltid så glad när jag läser din blogg, lämnar alltid din sida med ett leende på läpparna :-)Kram på dig!!

  Gilla

 11. BRA skrivet Marika!!!! Du är ju ursnygg!! Så ni bittra avundsjuka människor som kommenterar elakheter ni kan ju istället ta till er denna härliga glada positiva fantastiska vackra Inredningsfrus ord och börja förändra era liv genom att tänka på just det Marika skrev!!!! Hellre några vackra skratt.å.lycklig.rynkor än ett rynkigt bittert.å.avundsamt.sur.hjärta!!!!VARM KRAM till dig vackraste MARIKA för att du delar med dig av ditt liv och förgyller dagen med din härliga positivitet och glädje!!!!Ha en fortsatt fin dag!! KRAM! från Nina i Örebro.

  Gilla

 12. Oh my good… Skrynklig? Du är ju jättevacker! Blir så ledsen på att det finns folk som säger så. Bittra människor! Avundsjuka i vidrigaste formen! Ha det gott, snygging:-) kram Joanna

  Gilla

 13. Tack för en härlig blogg! Du strålar inspiration och glädje! Bry dig inte om bittra människor (det är ju lättare sagt en gjort) Jag har en fråga: Vem är det som fotograferar dig? Är det din man?/Helenehelenesprivatekonomi.blogspot.se/

  Gilla

 14. Hej!Jag tycker du alltid är så himla fin och piffig på dina bilder. Jag har inte följt din blogg så länge men nu när jag hittat till den är jag helt fast. Man blir så glad av dina inlägg då du sprider massor av positiv energi. Kram Elin

  Gilla

 15. Jisses! Att folk orkar!Men du, svarar du någonsin på frågor? Jag har aldrig sett svar på mina? Vet inte om jag missat något?Undrar om du har lust o svara på vart stjärnan i stål kommer i från? Den du visar häromdagen?Kram

  Gilla

 16. TACK för att du ÄR dig själv !!Skrynklor & rynkor får vi alla förr eller senare, och man ser ju bra mycket naturligare och bättre ut MED dem än om man sprutar eller skär (tittade nyss på Äntligen Hemma och Lulu ser ju bara konstig ut nu).Så var dig själv & njut av livet!Blir glad av att läsa din blogg.KRAM 🙂

  Gilla

 17. Usch för elaka människor det är en avundsjuk typ! Du är hur fin som helst och bland de charmigaste man sett så sprallig å glad verkar du vara! Såg dig på Formex modeshowen som DU gjorde!!! Samt Big in Turkiet du är jätte cool! Kram från en som verkligen blev berörd av någon som skriver sådana elakheter! varm kram Ann i Sthlm

  Gilla

 18. Men jisses att folk orkar sitta och skriva elakt sådär. Du är ju helt otroligt vacker tycker jag. Och inte sjutton är du rynkig. Och om du nu skulle vart det, so what, vacker som få är du ändå ❤ alla åldras väl, en del gör det med värdighet! You go girl ❤ Kram kram kram

  Gilla

 19. Menar du allvar?? Skriver folk sånt, hur orkar dom, bitterfi….. åt fanders med dom! Du är så vacker och inspirerande!! Tack för en ljuvlig blogg!!!!!Kram kramps. har också snosat i nacken på mina små juveler innan jag lämnade på skolan och dagis, finns inget bättre!!

  Gilla

 20. Svenska avundsjukan lyser….de arme stackarna,som måste spy elakheter omkring sig för att må bra…Du Marika inredningsfrun är galet vacker och visar i din blogg, att du har ett stort hjärta & humor.Så sträck på dej vackra och fortsätt i samma stil 🙂

  Gilla

 21. Hej, Har följt din blogg i flera år sen jag hittade bilder på ditt hem på styleroom. Har din blogg som favvo så jag kan kika in när som helst. Reagerade när jag läste vad du skrivit om skrynklig…min åsikt: SKIT I DET! Folk mår alltid dåligt av att nån annan mår bra och letar fel, så är det bara. Älskar ditt hem o din inredningsstil (o att du alltid har så förbannat rent, vilket jag är avis på) Något som jag reagerat på är att du alltid (vad jag sett) sorterat bort de negativa inläggen, varför? O en sak till…du är dålig på att svara på dina followers frågor. Jag vill oxå veta vart jag kan köpa lampan eller vilket färg du valt osv…hoppas du ser detta som den konstuktiva kritik det är. And keep on going and I follow 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: