Hörde jag fredag?


 Lite blandade pics från när jag fotade Tree by Billgrens 
coola smycken.
  
Hörde jag fredag eller? Tjohooooo!!! 
Denna helgen vankas det minsann tjejmiddag, lite mini-loppis (har maaassor som jag måste rensa ut här hemma) och så klart en massa mys och fika. Som en helg ska vara fylld med. 
Å nu då? Nu tar jag kväller.

KRAM 
 // Inredningsfrun

Pssssssssst…… En liten fågel viskade i örat att Tree by Billgren kommer upp med en ny grym kollektion till nästa år. Wohooooo!!! Måste älska tingeltangel 🙂

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Hörde jag fredag?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: