Måndagsflosker!


Saffransdrömmar. Dax för första omgången snart, tror jag minsann :).
Måndag. 
Ny vecka. Ny luft i lungorna. Ny luft under vingarna. 
Undrar vart vinden tar mig? 
Livet får utvisa och jag, jag låter mig färdas dit den vill. Det finns inga hinder. Bara möjligheter.
  
Du kan göra allt du vill. Bara du har modet i hjärtat att göra det.” 
// Mio min Mio, Astrid Lindgren
Ja.  Sanna mina ord. Så är det!

Nu, examensarbeteskrivande. Snart, lunch.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Måndagsflosker!”

 1. Vilka härliga bilder du! Påminner mig om att jag måste sätta igång med bakandet för får mannens släkt på glöggmingel redan nästa helg. De är många så måste baka i förväg och frysa in hehe. ;-)Ha en jättefin dag!!!!

  Gilla

 2. fina bilder, fin blogg och vilken fin stjärna- älskar stjärnor i alla former , föll pladask för porslinsstjärnan på sista bilden!Undrar väldigt mycket var du har köpt den??

  Gilla

 3. Underbara stämningsfulla bilder från ditt urmysiga kök!! Undrar också var den vackra porslinsstjärnan kommer ifrån?!Ha en fin dag!!

  Gilla

 4. Hej!!Snubblade in här efter googlande av kökstapeter inspirtion. Och nu föll jag för din kökstapet, jag vill veta allt om den om du delar med dig förståss 😉 Märke, kollektion, namn. Kanske pris/rulle om du minns det? Tack på förhand. Maila gärna till mig så att jag lättare kan läsa och hitta till ditt ev. svar 🙂 madeleine_axelsson@msn.com

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: