Pirr i magenlDukningen som jag gjorde till julafton för ett par år sedan. 
Fixar ni själva på ett kick med lite godsaker från skogen :).
Denna veckan har jag lite pirr i magen eftersom det är mycket saker som händer. Saker som ni kommer att få ta del av så klart, men även saker som det inte är läge att delge er ännu. Men alla saker känns bra i mag-gropen och det är det viktiga. För magkänslan är banne mig inte att underskatta :).
Idag bjuder jag Er på lite jul-dukningsinspiration från -10. Lite nötter, äpplen, granris (från kungskgran), kottar, kanelstänger och ljus så kirrar ni denna dukning på ett kick. Easy, peasy :)!
Nu, kaffe. Snart, soffhäng och Stockholms-planer med god vän.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

11 reaktioner till “Pirr i magenl”

  1. Hejkommentarerna som du har lagt ut angående rynkor luktar fjäsk lång väg. Jag är 40 år har inga rynkor. Och dessutom är allt mitt hår (längre än ditt) mitt eget! Inget trassligt löshår här inte. kramisar Mia

    Gilla

  2. Ååå..nu blev man ju inte lite nyfiken! En lillasyster på G kanske:-) Fin fina bilder som alltid!Ett stort grattis till att ha tagit steget att starta eget.kramar Tessan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: