Det går bra nu!


Dagens happy Inredningsfru. 
Tröja Chill Norway, väska  Dixie, smycken Tree by Billgren (allt från Nordljus), 
jeans/tischa Gina Tricot
stövlar Billi Bi (Modesto). Hår Rapunzel of Sweden. Gräsmatta, grannens.
 Alltså.
 Det går bra nu!  På alla plan i livet :). 
Idag, när jag vikarierade, blev jag inkallad till rektorn på skolan (brukar ju inte båda så gott… hmmm…) och blev erbjuden en tjänst på stående fot. Efter lite ”blink-blink-å-hakan-slog-nog-visst-i-golvet-å-dra-mig-lite-sidledes-så-glad-jag-blev” så tackade jag ja. Så klart. Så från och med måndag jobbar jag 75 % i en årskurs tre och skriver klart mitt examensarbete på resterande 25 %. Dumt att gå sysslolös liksom :). 
Å ja. Jag lovar att återkomma med mer info om huset och varför vi flyttar. Å nej. Jag ska inte sluta blogga. Det krävs lite mer än en husförsäljning för att ni ska bli av med mig. Jag kommer att blogga tills jag blir mellan nittio och döden. Typ.
Å just det ja. Jag har blivit utvald som finalist i tävlingen om årets ”Kalmarbloggare 2012”.  
Tjohoooo så skoj! 
Rösta kan ni göra HÄR. Tackelitack på förhand!!!
Nu, borsta tand. Snart, hångla kudden.
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssst……. Galet många är ni nu som följer mig om dagarna via Instagram. Himlans kul att så många hittat dit. Varmt välkomna :)!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

19 reaktioner till “Det går bra nu!”

  1. GRATTIS…Det flyter på bra i ditt liv just nu..;))) Å jag blir så nyfiken vart ni ska flytta,alltid roligt med förändringar..lr hur…;)))KRAAAAM till dig å ha en ljuvlig dag!!

    Gilla

  2. ÅÅ grattis till allt! Håller tummarna att det fortätter så här bra! 🙂 Synd med huset för det är verkligen fint men förstår att du måste ha en anledning när du lämnar det. Väntar med spänning vad du berättar vad som kommer hända här framöver:)Lycka till! /Ingela

    Gilla

  3. Grattis till jobbet =) Vilken lycka! Och vilken underbar fröken barnen får ❤ Vilken tur att du ska fortsätta blogga, vill ju inte bli av med dig, älskar din underbart härliga blogg. Gör ju hela min morgon när man får sitta med kaffe koppen och kika in hos dig! Kram och ha en fin dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: