Lill-lördag!


Julinspiration från vårt kök. Håll tillgodo!
Hörde jag lill-lördag,eller? Tjohooooooo!!! Alltid bra att ha en ursäkt att mysa och fira lite extra sådär mitt i veckan ju :).
Ikväll ska jag iväg på jul-mingel-mys på Topiary och bli julmarinerad. Ljuuuvligt!! Kan jag verkligen behöva :). 
Nu, klä på underbaringars femhundratrettiotvåtusen kläder (Vinterytterkläder till kids, alltså. Dem har man fått för sina synder!!!) .
Snart, off to underbaringar i skolan.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Lill-lördag!”

  1. Åh! Så fint du har gjort, önskar att jag hade energin att piffa och göra så fint som du gör! Känns det inte lite sorgligt att göra så fint i huset när ni inte ska bo kvar så länge till? Tänker på hur jobbigt jag skulle tycka det skulle vara att piffa och pynta, men du är stark som orkar med och jag beundrar dig!Dags att ta av pyjamasen och torka snor på liten. KRAM i snöstormen! (som kanske har lämnat Öland nu men som är hos oss i ÖStergötland big time!)

    Gilla

  2. Men Gud vilka kommentarer du har fått! Hur kan en del lägga sig i andras liv så? Det måste vara jobbigt att läsa allt detta när man går igenom det som du gör nu! Jag kan verkligen inte sätta mig in i din situation! Har barn i samma åldrar som du, så visst känns det tråkigt, men man har ju ingen aning om vad ni har gått igenom! Tycket att det är så fel av dem som tror att dom har en så klar bild av din situation, och dömer ut dina val så!! Det är bara man själv som formar sitt liv och ingen annan vet vad som är bäst för just dig! Jag önskar dig all lycka!! Kramar

    Gilla

  3. Varför stöttar inte tjejer och hejar på varandra istället för att hacka ner ang, alla kommentarer . Inte konstigt vi tjejer har lägre löner med mera än män. M m.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: