Julnörd deluxe!

Söta små apotekarflaskor (IB Laursen) med adventsnummer kommer från Sofias Hus.

Sötaste små zinkänglarna kommer från Sofias Hus.

God Jul-hjärta från Sofias Hus.

I år hade jag egentligen inte tänkt att plocka fram så mycket julpynt. Mest bara blommor och någon adventsstjärna och bara något litet att lull-lulla med. 
Men. 
Som den obotliga julnörd jag är så gick den tanken käpprätt och skogen. Så att säga. Det gåååår ju bara inte inte att hålla igen. Det liksom bara kliar i fingrarna. Bara plocka fram en sak till. Å en sak till. Å då måste ju den, den och den saken också fram. Å så….. Ja….. Både julnörd och julstörd alltså :). 
När är det förresten legitimt att plocka in julgranen?
Hmmmm…. julnörd deluxe var det ja :)!
Nu, borsta gadden. Snart, hångla kudden.
KRAM
// Inredningsfrun
Pssssssssst….. Förra veckan var jag bara tvungen (!?!) att klickeliklicka hem lite smått och gott från 
Sofias Hus. Å vet ni vad? Om ni uppger ”Inredningsfrun” i kassan så drar söta Sofia av 15 % på allt ni handlar hela december ut. Så nu kan ni också klickeliklicka loss så det står härliga till.
 Måste ju bara älska rabatter :). Tjohooooo!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

15 reaktioner till “Julnörd deluxe!”

 1. Julgranen får gärna komma in tidigt hos oss – det är ju bara innan julafton som det känns så där härligt mysigt med allt julpynt, så idag har julgransfot och pynt åkt fram :-)Ha en fortsatt trevlig kväll!//Cecilia

  Gilla

 2. Fram med granen på studs säger jag (som själv nog inte ska ha någon..). Att vara julnörd är en bra ursäkt för att få lov, julen varar ju inte så länge ju så man får passa på :)kram /iris

  Gilla

 3. Julgranen tar jag alltid in på första advent (nåja, plockar ner från vinden är väl bättre ord…) för att få njuta av den länge. Det är med andra ord legitimt nu! Jättefina bilder :-)Hälsningar från Bodenfrun 😉

  Gilla

 4. Jag är väldigt glad över att du pyntar. Ska nämligen själv flytta och vet inte var jag har mitt pynt… I någon kartong låååångt inne i ”Hell hole” = förrådet. Så därför är det så härligt att se ditt fina pynt och få känna lite jul 🙂 Samlar inspiration till nästa jul då vi kommer ha lite mer plats.Ha det så gott och tack för en fin blogg!Malin

  Gilla

 5. Det är nog omöjligt att hålla tillbaka på jul lull-lull!Elin:mina gissningar om adventsljusstaken på köksbordet är att det är ett finurligt fint hemma lull-lull med IB Laursens brödform,Mynteserien.

  Gilla

 6. Hej,Du har en väldigt fin blogg och en hel del vacker inredning på den! Det skulle vara roligt om du kom med i den nya samlingsbloggen Vitt, Lantligt & Romantiskt. Där kan man både ge och få inspiration. Dessutom får din blogg mera synlighet. Klicka in på: http://vlrinredning.blogspot.com för att läsa mer om hur du blir medlem.Ha en bra dag!Vitt, Lantligt & Romantiskt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: