Lucia!!


Lucia, Staffan Stalledräng och Apelgrå 
Lucia!
Den här dagen är speciellt på två sätt för mig. Dels för att jag har fått vara med om så mycket just denna dagen när jag vara yngre och dels för att en fin vän fyller år (GRATTIS C. Saknar dig så in i bomben!!!) just på Luciadagen. 
Så. 
Nu ska jag njuta av luciasång och lussekatter i massor och få julstämning ända in i hjärteroten. Ljuvligt!! 
KRAM på er alla goa!! 
 // Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Lucia!!”

  1. Jag har förstått att det hänt en del och ditt liv har tagit nya svängar, att du kommer börja ett nytt kapitel. Jag önskar dig lycka till och hoppas allt kommer gå bra:)Denna texten har jag på en av mina Tegelpannor:”Every new beginning comes from some other beginning´s end”…visst är det en passande och bra text, lottar ut just denna nu!!Kram på dig / Emma

    Gilla

  2. Du borde väl inte ha några som helst problem med att hitta lägenhet som du visar upp dig här och där..Ja du syns ju både ute och på nätetmed din kvinnliga fägring stor!!!Ltcka till o God Jul

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: