Oh the hallelujaness!


Alltså. 
Så här ser mitt liv ut just nu; Vakna, lämna kids på förskola, åka till jobbet (hurra hurra för jobb att fokusera på om dagarna å som gör att jag inte håller på att bli helt tossig just nu), hämta kids från dagis, städa, packa, städa, packa, laga mat, städa, packa, städa, packa. Sova (någonstans).
 Mitt liv just nu. I ett nötskal.
Oh the hallelujaness på att det finns ett ljus i tunneln.
 Oh the hallelujaness!
Nu. Packa (I shit you not).
Snart, varva ner.
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssst…. Lite pics från vardagsrummet. Håll till godo 🙂

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Oh the hallelujaness!”

  1. Oj,Oj…kom ihåg att andas oxå ;)..Hoppas det går bra med allt och husförsäljning! men detta fina hus är det nog många som vill ha!! ha det gott…kram från Fagersta

    Gilla

  2. Skönt att du äntligen ser en ljusning i tillvaron, du starka kvinna! Läser din varje inlägg i din blogg men kommenterar sällan. Dock kände jag nu att jag var tvungen att sända en styrkekram till dig… Det måste vara fruktansvärt jobbigt att ha det som du har det! Hoppas att dagarna flyger förbi nu den sista veckan och att du får en bra start på ditt nya liv sedan! KRAM

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: