I´m back!

Iittala-lyktan blir en härlig färklick på köksbordet.

Tulpaner från min käre far.

Sötaste Iittala-lyktan från Royal Design .
I´m back!
Blogginläggen duggar ju inte direkt tätt här inne just nu.  
Lite förlåt å sorry och allt det där på det. Bättring utlovas. Promise!
Det är ju bara det att jag har full upp med livet.
Det är underbaringar, vänner, musik-bus, jobb och allt det där andra som man vill njuta av när man är mitt uppe i livet :). 
Det är inte bara Ni som tror att jag gjort slut utan min lilla Mr Canon Eos känner sig nog oxå lite åsidosatt. 
Så idag dammade jag av honom, som den kära gamla vän han har blivit, och fotade lite grand här hemma i köket.
Tulpanerna på köksbordet fick jag av min käre far härom dagen. 
Bara för att. 
Är inte det bästa anledningen så säg!?!
Ja, just det ja. På onsdag kan ni tjenamorsa och heja på mig på Cubus i Kalmar. Där ska jag styla skyltdockor och flanera lite på deras tjejkväll. Väldans trevlig tycker ju jag som både gillar att flanera och styla :). Så ta med dig tjejkompisarna, mammsen, syrran, grannen, dagisfröknarna och kom dit vettja. 
Massor av trevlig utlovas!
 
Nu ska jag kasta mig hejdlöst i säng med ett leende på läpparna.
För livet. 
Är lite extra gott att leva just nu :)!!!
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssst……. Ni vet väl om att jag även finns som Inredningsfrun på Instagram
Där får ni lite mer ”mig” i vardagen. Bokstavligen. 
Varmt välkomna dit :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “I´m back!”

  1. Så fint. Rent och enkelt. Har du balkong. Kanske nån utegård. Funderar på om du tänker på att ändra din head line.. heter det så!? Över bilder. Ingen panik. Visar ditt inrednings stil. Så hemtrevligt. Gillar din blogg. Enkel inget märkvärdigt som så många andra bloggar har. Tilltalar mig iallafall.Kram på dig.Eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: