Skrattet!

Armband Lucky Lina
Byxor (H&M), stövlar och jacka (Modesto), sjal (Creative Lounge), 
tisha (Vila), halsband (by Billgren)
Vet ni?!?
 Det helt klart bästa med livet just nu är att jag fått tillbaka mitt skratt igen. Det känns som om det blev stulet i en massa år och jag trodde inte jag kunde skratta längre. 
Men. 
Nu ligger det där i magtrakten och bubblar mest hela tiden och bara väntar på att få frigöra sig och göra mig så där go i kroppen som bara ett skratt kan.
 Underbart!!!
Ett skratt förlänger livet. Helt klart!!
En härlig Skärtorsdag önskar jag Er alla goa! Tack för att Ni finns!!
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

22 reaktioner till “Skrattet!”

 1. Åh va kul att ditt skratt kommit tillbaka. Jag väntar också på att mitt ska komma tillbaka. Glad påsk och tack för en underbar blogg. <3Kramar Marie i Falun

  Gilla

 2. Hej!! Du ger mig inspiration till livet!! Mitt är lite uppochnervänt just nu. Pappa och syster har lämnat jordelivet och nu gör jag som du gjort…vänta på skrattet. Att få känna lycka igen och du hjälper mig på vägen!! Tack! Kramis från Therese

  Gilla

 3. Ja, ikke sant, det å kunne le fritt og slippe løs sitt indre jeg er viktig – latter er medisin for sjelen :):) Ha en finfin skjærtorsdag!Lise

  Gilla

 4. Hej!Jag har läst din blogg till och från i flera år men aldrig någonsin lämnat en kommentar här hos dig… fy skäms på mig! Jag är så glad för din skull och du visar att det faktiskt finns nåt att drömma om, att man blir hel igen. Har precis brutit upp efter 6 år med min fina P och just nu vill jag bara falla ihop i en blöt pöl på golvet… Tack och lov finns du och visar att livet är så mycket mer än tvåsamhet, tack bästa finaste du!! Kram emelie

  Gilla

 5. Härligt att ditt skratt och piggelinleende är tillbaka och att det är äkta nu, att du känner det i dig! För mig har du alltid sett så där sprudlande, levande och GLAD ut! Kram o ha en jätteskön påsk! Judita

  Gilla

 6. Tack för all inspiration du ger mig! Har också tappat bort mitt skratt… Men är sakta på väg att hitta tillbaka till mig igen. Nyckeln till mitt nya liv får jag på måndag. Kram fina positiva du. Lotta

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: