Att sett lite Paradis! Bara ett litet urval av vackra ting jag fotade.
Varje år kring påsk brukar jag och min käre mor ta oss en liten tur till  Paradisverkstaden som är ett av Ölands många must-sees.
Å dra mig lite sideledes och fram å tillbaka så fint de hade gjort i år!!! 
Ett riktigt Paradis för oss inredningsnördar. Bästa!
Så.
Har ni vägarna förbi (eller tja. Placet är värt en extra åktur vill jag lova!!) Öland så måste ni bara ta och se lite Paradis. Bara två minuter från bron dessutom. Dubbelt bästa!!!
Nu, måndagsmys. Snart, iväg på bus.
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Att sett lite Paradis!”

  1. tusen tack för dessa fina bilder från mitt favoritställe på öland..jag skulle själv åkt till paradisverkstan i måndags på min födelsedag men ryggproblem satte stopp..så jag kunde inte åka den 3 timmars långa bilresan till detta paradis men tack vare dig så fick jag nu en glimt därifrån så tusen tack igen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: