Kär på nytt!

Underbaring och min kära mor.

 Vackra ting som jag fotat på Paradisverkstaden. Looooove it!
 
Alltså.
Jag gjorde slut ett tag. Med min lilla kärlek. Han fick stå åt sidan ett bra tag och snällt vänta tills jag var redo igen. Men nu har han återfått en plats i mitt hjärta och jag kan knappt vänta på att få hålla honom i handen igen.

Mr. Canon Eos. Min kärlek till dig försvinner banne mig aldrig.
Det sa ju klick vid första klicket.
 
Nu släpper jag dig inte igen!
Klick, klick, klick!
 
// Inredningsfrun å på nytt kär i sin lilla kamera
 
Psssssssssssssst….. Soooom jag längtat till att känna sug efter att fota igen! Vid senaste besöket på Paradisverkstaden gick jag loss som bara den. Såååå härligt

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Kär på nytt!”

  1. HejVilka underbara bilder från Paradisverkstaden! De har så vackra saker och man blir så glad av alla färger. Tack för inspirationen! /Sus

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: