Nedräkningen har börjat!


Min underbaring.
Nuså. 
Nedräkningen har börjat
På fredag hämtar jag hem mina underbaringar och ordningen bli återigen återställd. 
Som jag längtat!
Det veckor jag inte har kidsen ser jag till att fylla till längden och bredden för att inte hjärtat ska gå mitt itu av saknad. För den går inte ens att föreställa sig. 
Dock känns livet paradoxalt bättre än någonsin och jag lever full ut och med alla sinnen.
Lever. Mitt liv. 
Det var banne mig på tiden :).
Nu, kasta mig handlöst i bingen. Snart, sovagotti.
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssssst….. Idag bjuder jag Er på fler vackra ting som jag fotat på Paradisverkstaden
Looove it!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Nedräkningen har börjat!”

  1. Jag tror att det ändå kan vara rätt så nyttigt att leva som du gör med att ha barnen varannan veckan. För som du säger så bejakar du dig själv mer nu än vad du gjorde innan. I en perfekt värld klarar man givetvis både ock.Saknade måste vara enorm.Kämpa på dig!Kram

    Gilla

  2. Åh, är själv nyseparerad med barn och jag vet precis vad du menar. Det gäller att ha fullt upp när hjärtat sliter i bröstet av längtan till de små. Det tröstar (i alla falla mig) att veta att vi är fler med samma känslor. Fler som går igenom samma sak. Heja dig och heja alla andra i samma situation!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: