Att fira lite födelsedag!

Mina Modesto-favoriter.
Alltså.
Ni som hängt här ett tag hos mig vet att jag både är en riktig sucker för både födelsedagar och nätshopping
Så. 
Det är dubbelt ”hurra-va-gla´-jag-blir” för en av mina favoritbutiker fyller ett år vilket naturligtvis firas med en MASSA goa rabatter. 
Hurra, hurra vad jag blir gla´!!!
Titta in hos Modesto så så ser ni vilka som är mina absolut favoriter OCH som ni dessutom kommer att få grymt bra rabatt på heeela helgen (plus en liten gåva när ni handlar mellan 12-14 april. Woop, woop!!). Det måste ju nästan kännas som födelsedag för er oxå :). 
Bästa!!!
Nu, hångla kudden. Snart, sooooooovagotti!
KRAM
// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: