Friday, baby!


 Alltså.
Ibland behövs det ju inte sägas så mycket och en massa ord känns bara överflödiga.
Så.
Jag säger bara………
 FRIIIIIIIDAAAAAYYYY, BAAAABY!!!
Tjoooooooo!!
KRAM
// Inredningsfrun som önskar Er de bästa av fredagar
Psssssssssssst….. Lite färg piggar alltid upp så idag bjuder jag på en färgkavalkad med bilder jag fotat på Paradisverkstaden. Enoy :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

12 reaktioner till “Friday, baby!”

  1. Å vilka fina bilder, man blir så glad duktiga du. En liten sak kan du inte försöka fota rakt, mycket är på sniskan och man får sitta och vrida på huvudet. 🙂 Ett litet tips bara.Trevlig helg

    Gilla

  2. Åh så kul att du har med våra linnehanddukar! Jag och min man äger fabriken och vi väver allt i Hälsingland! Kul med kommentarerna att ni gillar våra handdukar och disktrasor – jag bli stolt!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: