Är Ni kvar?!?


Fotat från senaste besöket hos Mormors Fönster.
Hallåååååååååååååå!
Är Ni kvar?!?
Jag förstår banne mig om ni har tröttnat för bloggen har varit segare än SJ senaste veckan. 
Ni som följer mig på Instagram vet att jag lever i allra högsta grad eftersom jag har haft mina underbaringar denna veckan. Tiden med dem är ovärderlig och när de väl somnat på kvällarna, ja, då däckar jag oxå!
Tyvärr.
Men. 
Nu dammar jag av datorn och stretchar fingrarna för nu jäklar i min lilla låda ska det bloggas.
Nu. Kör. Vi!!
Tjohoooooooooo!!
KRAM
// Inredningsfrun som (yeay) återkommit från bloggtorkan
Pssssssssst….. Vad jag bland annat sysslat med denna veckan är redigerat klart bilderna jag fotat till Mormors Fönsters hemsida. Ett smakprov och lite ögongottis får ni idag. Håll tillgodo :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Är Ni kvar?!?”

  1. hejhej. jag har varken instagram eller nåt annat genom mobilen, ”bara” nätet. men jag kikar in här ibland ändå. hoppas din vecka med underbaringarna blir bra ;)/mia

    Gilla

  2. Hej Marika!Kollar in hos dig nästan varje dag. Du är en stor inspiration för mig med ditt positiva tankesätt.Jag förstår verkligen att du vill ängna den tid du får med pojkarna. Jag själv drömmer om 10 minuter för mig själv då jag har två vildar på 2 och 6 år hemma. Men usch vad tomt det skulle bli om de var borta varannan vecka. Stor kram från en trogen läsare

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: