Det där med förändringar och att ha mer än plan A!En happy mama i skönaste Circle of Trust-jeansen, tröja Monroe, halsband/armband ICON och långa lockar .
 
Goooooood mooooorgoooon!
 Igår på Mix Megapol  var det en klok människa som sa; 
”Förändringar kan man inte sitta och vänta på. De måste man se till att göra själv!”
Ja, banne mig. Så är det ju!
 Lägg inte ert liv in händerna på någon annan än dig själv. Du skapar ditt liv genom dina val, din tankekraft och vilja. 
Var inte så hård mot dig själv och skulle plan A skita sig, ja, då finns det ju faktiskt en herrans massa bokstäver till i alfabetet. Det är liksom aldrig kört! 
Så ser jag på livet iallafall.


Nu tar vi tisdag. Å de bästa av sådana dessutom, för det har jag bestämt :).
Tjohoooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun som får ta till plan Ö ibland 🙂

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

15 reaktioner till “Det där med förändringar och att ha mer än plan A!”

 1. Härlig syn på livet! Helt rätt inställning tycker jag. Det finns alltid vägar åt olika håll, funkar inte den ena så prova en annan! Ha underbar tisdag.Mvh Anette

  Gilla

 2. Tänkvärda kloka ord från en underbar tjej. Du ger så mkt glädje och inspiration på din blogg. Ha en fortsatt trevlig tisdag 🙂

  Gilla

 3. Ja fast i bland undrar jag om man inte ger upp för lätt med! Livet är ju inte bara en dans på rosor och i bland är det ju inte så lätt heller att ” hoppa på en ny väg” bara så där. Jag kan nog tycka att vi lever för flyktigt i dag och tror att i bland får man ta tjuren vid hornen och inte bara försöka att fly, leva lite mer här och nu!! Sen behöver man ju inte alltid vara sååå lycklig, för så är ju livet med!!??

  Gilla

 4. Det beror väl på man kan hamna där man är helt berömde av andra och ha svårt att styra över sitt eget liv hur glada tankar man än försöker ha jag tänker på sjukdom dödsfall få ett handikappad barn arbetslöshet själv har jag drabbats av allt inom loppet av ett år svårt att vara positiv när man hela tiden måste lita på andra sen förstår jag att jag är ganska unik få människor behöver knappt uppleva så mycket tråkigheter på en hel livstid som jag gjort på ett år .innan var jag precis en sån människa som du beskrev det fanns bara möjligheter men på den punkten har jag ändrat ståndpunkt

  Gilla

 5. D var ett bra ordspråk; ”skiter sig plan A så finns ju hela alfabetet”. Bra att ha i åtanke. Jag har haft 3 nära dödsfall, en uppsägning och skilsmässa d senaste åren o d har varit tungt men nu är d slut på martyrskapet! Livet är här o nu!!

  Gilla

 6. Fina du! Håller med de andra kloka ord du bjuder oss på. Snygging, fina du o fina kläder. Har precis köpt ett halsband som du har fast m bruna kulor. Älskar det men det vita var ju också super nice. : )))En fråga, var har du köpt den underbara mattan i grått?Go kväll på dig!!!Kram Magda

  Gilla

 7. Ujuj, vad jag behövde läsa det där.Står inför en STOR förändring i livet och det kommer att påverka de jag älskar mest.Men som sagt, det här är MITT liv och jag kan inte gå här och dagarna försvinna…Tack!!”Alla dessa dagar som kom och gick… Inte visste jag att det var livet…”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: