Lyx deluxe!

Hotellfrukost. Lyx!
Alltså.
Ibland är man värd lite extra lyx i livet. Som hotellfrukost till exempel. Är inte det lyx deluxe så säg!?!
Extra lyx är det dessutom om hotellet ligger en si så där en minut från där man bor, så man liksom nääääästan kan gå bort i morgonrocken (Oh, yes! Så har jag det!!).
Den känslan av lyx! 
Igår lämnade jag dock morgonrocken hemma men mumsade hotell-frulle så det stod härliga till. 
Jag firade både att det var lördag (woop woop) och att jag och min bästa vän blivit 
uttagna till den HÄR tävlingen.
Så i sommar hoppas jag ni sitter där på Larmtorget i Kalmar och hejjar på The MamaS :).
Tjohoooooooo!!
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssst…… På helgerna serverar Calmar Stadshotell frukost ända fram till 11.30. 
Najs för alla sömntutor :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Lyx deluxe!”

  1. Hihi, så det var därför jag missade dig vid frukosten då, vi var nere redan kvart i nio och mumsade så det stod härliga till! 😉 Klart vi kommer tillbaka i sommar och hejjar på er, var så säker, och då hoppas jag att jag lyckas få en skymt av dig och inte bara ”gå om dig”! :)Kramar Therese Wahlström

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: