Måndagar!

 

 


Alltså.
Jag tillhör den kategorin människor som inte har ett dugg problem med måndagar. Jag rent av gillar dem! Måndag och tillika veckans första dag, sätter liksom ribban för hur resten av veckan blir.
Å då kan man ju välja att se det på två sätt, tänker jag; Blir måndagen en riktig skitdag (försovning, hittar ingen parkering, glömt lunchlådan och plånbok, fått parkeringsböter, missat tandläkartiden) så kan ju resten av veckan enbart bli bättre. The only way is up liksom. 
Å om måndagen blir en riktigt toppenhärlig dag (som min varit idag) så kommer resten av veckan bli lika härlig eftersom man är go i sinnet. 
Typ.
Så.Måndag. 
Lite win-win hur man än vrider och vänder på den. 
Kan ju jag tycka :).
Nu, borsta tanden. Snart, hångla kudden.
KRAM
// Inredningsfrun
Psssssssssst……. Idag bjuder jag på lite nytt från Lexington som jag var och fotade på Mormors Fönster förra veckan. Looooove it! 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Måndagar!”

 1. Hej! Jag och min familj (man+2 barn) funderar på att flytta till Öland eller Kalmar. Nu bor vi i Norrland men hans familj bor på Öland. Undrar om du kan ge tips på bra områden att bo på (villa) samt förskolor och skolor som du kan rekommendera. Tacksam för svar.

  Gilla

 2. Men det där var väl farligt snyggt!:-) Fick genast lust att kasta mig in i bilden och krypa ner i sängen. Lexington levererar alltid. Och du är som vanligt klok du, mycket bra skrivet! Kramen!

  Gilla

 3. Här regnade det idag fram till kl 16 då solen kämpade sej fram. Det var ju i alla fall lite peppande.Så mycket härligt du fotat. Såg din lilla ”blogghörna” i ett tidigare inlägg också. Hur fint som helst. Känns gött kan jag tänka mej =)Önskar dej en fortsatt fin vecka!

  Gilla

 4. Hej, du har så rätt! Måndag är veckans bästa dag… men jag ser det så för på måndag vet alla vad dom ska göra, jobb, skola ,eftis… det blir ordning i huset. =)Många kramar från Davina

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: